Бургас е една красива история. Всяка година все повече ми

...
Бургас е една красива история. Всяка година все повече ми
Коментари Харесай

Захари Карабашлиев: Бургас е красива история, винаги го давам като пример за модерен европейски град

Бургас е една красива история. Всяка година от ден на ден ми харесва, постоянно го давам за образец за съвременен европейски град. “ Това показа създателят на бестселъра „ 18 % сиво “ Захари Карабашлиев по време на среща със свои фенове в Библиотеката. Поводът бе представянето на последния му разказ „ Опашката “.
Известният публицист беше първият създател, който показа своя книга в новото културно пространство в Бургас. Той описа забавни моменти към историята на романа и с ненаситност показа пред присъстващите кои са неговите дребни и огромни музи, забавни случки от живота му зад Океана, за провокациите на новите обществени действителности, за изолацията, за удоволствието да издигнеш хвърчило. 
 Цветно ревю Флора 2021 е с нови дати Цветно ревю " Флора 2021 " е с нови дати
Вече съобщихме, че започва подготовката на знаковото за нашия град цветно ревю „ Флора “. Община Бургас има твърдото на...
Захари Карабашлиев не скри въодушевлението си, че представянето на романа му се случва в нова библиотека.  
„ Да видиш нова библиотека е същинско събитие. В моя живот не се е случвало, мисля че от стотици години не се е случвало. Това е освен библиотека, това е дом на духовността. “, показа създателят.  
На представянето на книгата му участваха кметът Димитър Николов, зам.-кметът Диана Саватева, интелектуалци и публицисти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР