Бургас. Ако обновлението в БСП не продължи, бъдещето на партията

...
Бургас. Ако обновлението в БСП не продължи, бъдещето на партията
Коментари Харесай

Кирил Добрев в Бургас: Ако обновлението в БСП не продължи, бъдещето на партията е поставено на карта

Бургас. " Ако обновлението в Българска социалистическа партия не продължи, бъдещето на партията е сложено на карта. Привличането на нови, младежи, привличането на цивилен организации покрай нас, е витално значимо за спасението на партията. На тези избори разбрахме, че Българска социалистическа партия сами не можем. За да реализираме триумф би трябвало на наша страна да застанат хората ". Това сподели зам.-председателят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Кирил Добрев в Бургас, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия .

Добрев се включи в съвещанието на Областния съвет на левицата, където беше изработен разбор на резултатите от локалните избори. " На тези избори на някои места извадихме хора с ясното схващане, че излизат в една предрешена борба. Това бяха партийни персони, потвърдили се хора, само че за жалост мъчно адаптиращи се към днешната политическа среда. Имаме положителни и неприятни образци в Бургас за това по какъв начин би трябвало да вършим акция и за това по какъв начин не би трябвало да я вършим ", акцентира Кирил Добрев.

Зам.-председателят на Българска социалистическа партия акцентира, че следва цялостен цикъл отчетно-изборни събрания в Българска социалистическа партия. " В тази акция разсъдъкът би трябвало да надделее. Да спрем поколенчески и всевъзможни други вероятни борби, тъй като към този момент съвсем загубихме доста време и две генерации. Надявам се най-малко за последващо потомство политици в Българска социалистическа партия да обединим напъните си и да подадем ръце, тъй като единствената опция на това безумно ръководство е единствено левицата ”, съобщи Добрев пред регионалния актив на партията.

Сред присъстващите бяха и зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Драгомир Стойнев и националният представител Петър Кънев, които поздравиха от свое име за напъните, положени по време на цялата акция в област Бургас.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР