Буреносен облак е надвиснал над дъщерята на големия актьор Кирил

...
Буреносен облак е надвиснал над дъщерята на големия актьор Кирил
Коментари Харесай

САМО В ПИК И РЕТРО: Осъдиха дъщерята на Баш Майстора

Буреносен облак е щръкнал над дъщерята на огромния артист Кирил Господинов – Веселина. Наследничката на Баш Майстора непрестанно е застигана от драми и неприятности в персонален проект и към този момент е на лимита на нервите си, показа самата тя пред приятелите си във фейсбук. През април тази година тя изпрати майка си проф. Мирослава Кортенска, която се спомина след тежък Ковид. От известно време пък Веселина е без половинката си и сама се грижи за двете си деца и дома си.

Последната неволя, която я сполетяла, е правосъдна присъда. Съседка от третия етаж на кооперацията, в която нейната майка живееше, решила да ѝ търси сметка в съда за наводняване, случило се преди 15 години. Веселина въобще не знаела за битовия случай от предишното. След кончината на родителката ѝ комшиите на Кортенска я нападнали, а пострадалата я осъдила за вредите и блокирала всичките ѝ банкови сметки. Щерката на огромния артист се видяла в смут, защото от известно време тя сама отглежда двете си деца, откакто брачният партньор ѝ я напусна и се покри. Даниел, с който имаха благополучен брак, липсващ още до момента в който майка ѝ проф. Кортенска била приведена в кома в болница. Изоставил Веселина в тежкия за нея миг и спрял да си подвига телефона. Не отишъл и на погребението. После почнали свадите посред им, тя схванала и за негови изневери. Покрай напрежението два пъти я приемали в болница със сърдечни рецесии, само че Веселина се разписвала и напускала непринудено незабавния център, с цел да може да се прибере при децата си, които няма на кого да остави. Тя пробвала няколко месеца да живее и работи в Холандия, с цел да си стъпи финансово на краката, само че и там блъснала на камък. Нито в чужбина, нито в България вземала обществени помощи и изнемогвала с грижите към две деца и дом. Сега и разноските към присъдата за наводнението напълно я оставили без пари.

Веселина нееднократно е споделяла, че ориста ѝ е тежка и лошотиите се нижат една след друга в живота ѝ още от ранно детство. Баща ѝ Кирил и майка ѝ Мирослава изживяват бурна обич, само че се разделят прекомерно бързо. Веселина не се радва на непрекъснатото наличие на баща си и това оставя контузии у нея. Тя обаче е наследила гения му и е приключила немска лингвистика и НАТФИЗ в класа на Стефан Данаилов, само че по този начин и не съумява да пробие в киното и театъра.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР