Бунтовниците хуси издадоха остро предупреждение към САЩ, заявявайки, че всякакви

...
Бунтовниците хуси издадоха остро предупреждение към САЩ, заявявайки, че всякакви
Коментари Харесай

Хусите издават смразяваща заплаха за Америка, след като ракетните удари виждат, че напрежението избухва

Бунтовниците хуси издадоха остро предизвестие към Съединени американски щати, заявявайки, че всевъзможни офанзиви против Йемен ще бъдат посрещнати с бърз и мощен отговор.

Абдел-Малик ал-Хути, водачът на бунтовниците, сподели: „ Всяка американска офанзива няма да остане без отговор. Отговорът ще бъде по-голям от офанзивата, осъществена с 20 дрона и редица ракети. "

Силите на Съединени американски щати и Англия започнаха солидна контраофанзива в четвъртък, ориентирана към над дузина обекти, употребявани от подкрепяните от Иран хуси в Йемен. Ударите бяха осъществени благодарение на ракети Tomahawk, изстреляни от военни кораби и подводници, както и от бойни самолети.

Ал-Хути също предизвести, че са решени да нападат кораби, свързани с Израел. В отговор на ударите през нощта Мохамед ал-Бухайти, представителят на групировката, сподели в телевизионна тирада, че Съединени американски щати и Англия са създали неточност, като са почнали война против Йемен. Той добави: „ Скоро те ще схванат, че директната експанзия против Йемен е била най-голямата нелепост в тяхната ис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР