Бунтида Чиналонг, позната още като Faii Using Foot Wearing Makeup,

...
Бунтида Чиналонг, позната още като Faii Using Foot Wearing Makeup,
Коментари Харесай

История за сила и обич: инфлуенсърката, която се гримира с краката си

Бунтида Чиналонг, позната още като " Faii Using Foot Wearing Makeup ", е инфлуенсърка от Тайланд, която е неработоспособен. Бунтида е родена без ръце и има единствено един цялостен крайник. И въпреки всичко, момичето не се счита за неработоспособен, тъй като фамилията ѝ не я е отгледало като подобен.

Тя добива голяма известност, откакто разгласява в интернет видео, на което се гримира, държейки гримовете си със своя крайник. Видеото става вайръл на мига и обикаля целия свят.

Днес Бунтида е на 23, има 6 милиона почитатели и споделя, че нищо не може да я спре.

" Просто съм родена по този начин - без ръце, без един крайник. Никой не знае за какво. Казали са на майка ми да ме остави в сиропиталище след раждането, други даже са я посъветвали да ме убие, само че тя е споделила, че в никакъв случай няма да ме изостави. Благодарна съм на родителите ми, че са ми дали късмет. "

" Виждам себе си като естествен човек, който може да направи всичко. Не считам, че съм повредена, че съм неработоспособен:, споделя още тя. " Семейството ми ме отгледа по този метод. Казаха ми да употребявам крайници си вместо ръка. Казваха ми, че мога да реализира всичко. Гледаха на мен като на обикновено дете. "

Бунтида споделя, че родителите ѝ в никакъв случай не са се срамували от нея:

" Майка ми и татко ми споделяха, че хората ме зяпат, тъй като съм доста красива. Че съм специфична и неповторима. "

" Всичко се промени, когато бях в гимназията. Качих видео в интернет, на което се гримирам с крайници си. За мен това беше изцяло обикновено, само че хората го сметнаха за ужасно забавно. Идваха да ме снимат от разнообразни малките екрани и да описват историята ми. "

Бунтида съумява да преодолее доста спънки и бариери пред себе си и да стане сполучлива, с помощта на своя порив и възприятието си за комизъм.

През 2021 година тя даже пуска собствен козметичен бранд, който ръководи сама и е решена физическото ѝ положение да не ѝ пречи да го развива. Голямата ѝ фантазия е да купи къща за родителите си.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР