Бундеслигата не получи нова информация за възможно подновяване на сезона

...
Бундеслигата не получи нова информация за възможно подновяване на сезона
Коментари Харесай

Пълна неяснота около подновяването на Бундеслигата

Бундеслигата не получи нова информация за допустимо възобновяване на сезона след решението на немското държавно управление през днешния ден за удължение на ограниченията за обществено разграничаване до 3 май поради пандемията от ковид, оповестява ДПА. Канцлерът Ангела Меркел и министър председателите на 16-е щата на страната се съгласиха да удължат общата възбрана за всеобщи събития най-малко до 31 август.Това се отразява на спортните събития с фенове, само че дали мачове без аудитория ще могат да се организират в първите две дивизии, остава неразбираемо.

" Бундеслигата не беше проблем ", сподели министър председателят на Бавария Маркус Зьодер на конференция и се базира на полемики, които не престават с Германската футболна лига.  Без спорт в Германия до септември?
" Дали може да се играят мачове без аудитория и в каква форма ще бъде решено скоро ", сподели още той.

36-те професионални футболни клуба в Германия ще обсъдят по какъв начин да продължат сезона на среща на 23 април. Сезонът е спрян до 30 април, само че управляващите биха желали да завършат сезона до 30 юни, като играят мачове на празни игрища.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР