Бульон от кости опъва бръчките, брашно от зелени банани регулира

...
Бульон от кости опъва бръчките, брашно от зелени банани регулира
Коментари Харесай

Проучване посочи суперхраните за 2016 година

Бульон от кости опъва бръчките, брашно от зелени банани контролира захарта.

Брашното от зелени банани е една от суперхраните на 2016 година. Вкусното прелъщение може да се прибавя към шейкове и дресинги. Освен това то може да размени познатите брашна в нашето меню. Идеално е за хората, които имат глутенова нетърпимост. Банановото произведение е богато на витамини и минерали. Приемът му оказва помощ за по-доброто асимилиране на потребните субстанции за организма. Брашното от зелени банани няма усет на тропическите плодове, а по-скоро може да се съпостави с пълнозърнестите брашна. Новата суперхрана на 2016 година подкрепя регулирането на кръвната захар и защищава от диабет, демонстрират новите изследвания.

Ферментиралата млечна напитка кефир също влиза в листата на суперхраните за идната година. Тя е богата на пробиотици и бактерии, които поддържат червата ни в положително здраве. Кефирът е по-подходящ за хора, които изпитват лактозна нетърпимост, защото равнищата й тук са по-ниски, в сравнение с в останалите млечни артикули. Той също по този начин съдържа високи равнища на калций и фосфор.

Бульонът от кости също влиза в листата на новите суперхрани. Супата е богата на здравословни протеини, калций, магнезий, калий, фосфор и натрий. Този коктейл от потребни субстанции предотвратява безсънието, умората, тревогата и оказва помощ за вярното и здравословно храносмилане. Той съдържа също огромно количество колаген, който е значим за хубавичко коса, кожа и нотки. С новата суперхрана младостта си поддържа латинокрасавицата Салма Хайек.

Докато нейните колежки пръскат хиляди долари за обтягане на бръчки, ботокс и липосукции, неотразимата си визия 49-годишната актриса дължи на телешките кокали. „ В момента върша нещо, което доста ми харесва. Нарича се костен бульон. Звучи много гадно. Взимаш телешки кости и ги вариш на муден огън доста време ”, споделя огнената актриса. Салма Хайек пие по чаша от този балсам всеки ден. „ Там има толкоз доста желатин и мазнини, а също и костен мозък. Смятам, че е доста потребно и ми оказва помощ да остана постоянно млада. Ако приемаш верните мазнини, това е ключът към младостта “, посочи актрисата.

Кленова вода е другият потребен артикул, който би трябвало да участва на трапезата ни. В нея има високи равнища на антиоксиданти и значими минерали, които оказват помощ за контролиране на кръвната захар и спомагат за вярното действие на щитовидната жлеза.

Кафявите морски водорасли също влизат в листата със суперхраните, които би трябвало да опитате през 2016 година. В тях има доста калий, витамин К, както и доста други съществени хранителни субстанции. Изследванията демонстрират, че водораслите спомагат за попречване на някои типове рак, в това число рак на гърдата, който е най-разпространен измежду дамите.

Още от дълбока античност хората забърквали любовни еликсири и похапвали разнообразни храни, с цел да разсънят половия си вкус и мощност. Нарът е афродизиак, прочут от епохи. Всъщност не зрънцата на екзотичния плод, а кората му подвига либидото. За да изпитате резултата на нара, би трябвало единствено да настържете кората му и да добавите към нея плодове по желание.

Похапването на сочни смокини е различен полов стимулатор. Вкусните плодове били обичаната храна на египетската красавица Клеопатра, която завоювала сърцата на най-желаните и мощни мъже в древността. Още в предишното гърците пък разкрили, че бадемите връщат желанието за фамилиарност. Освен че са доста потребни, тъй като съдържат магнезий, фибри и витамин Е, ароматът им работил възбуждащо на дамите от Древна Гърция.

Отварата от джинджифил също може да ни трансформира в тигри в леглото. Черният шоколад е прославен афродизиак, който работи изключително мощно на дамите. Сладкото прелъщение работи, като форсира отделянето на хормони. Топлият шоколад бил обичаният полов балсам на владетеля на ацтеките Монтесума, настояват археолозите. Императорът изпивал няколко чаши от вълшебната течност, преди да отиде в харема си, където имало 600 дами.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР