Булката на Роналдо отново се изложи с избор на тоалет Джорджина

...
Булката на Роналдо отново се изложи с избор на тоалет
Джорджина
Коментари Харесай

Джорджина Родригес ужаси с дебели кълки на фестивала във Венеция

Булката на Роналдо още веднъж се изложи с избор на тоалет

Джорджина Родригес обича да парадира с целия си искра. Доста хора я съпоставят с Ким Кардашиян, тъй като двете хубавица имат сходни форми. Но за разлика от Родригес всеки фешън облик на риалити звездата се смята за произведение на изкуството, а дамата на футболиста е на светлинни години от това и тоалетите й ще се запомнят единствено като неприятни образци.

Те и роклите на Джорджина са дизайнерски, само че наподобяват вулгарни когато младата жена ги носи. Може би тъй като акцентират закръглените й форми  и я вършат да наподобява по-дебела в сравнение с е.

Ако си спомняте дефилето на годеницата на футболиста на фестивала в Кан ще се сетите, че тогава тя лъсна в напълно тясна рокля. Дали поради по-малкия размер или поради странната кройка Джорджина изглеждаше доста по-дебела с огромни гънки на корема и гърба.

На тазгодишния венециански фестивал Родригес претърпя цялостен фешън неуспех на аления килим. Черната рокля, с която се наконти бе с голяма цепка на бедрото и тя обезпокоена,  трябваше непрекъснато да придържа с ръка черната коприна. А под цепката лъснаха задачите й дебели кълки.

А почитателите още веднъж се учудиха за какво Родригес нормално се появява на аления килим сама, без Кристиано. Леонардо ди Каприо, да вземем за пример, също не излизаше на всемирски събития с Камила Мороне - и това беше един от признаците, че връзката няма да продължи дълго.

Роналдо към момента не се е оженил за Родригес, макар, че тя към този момент е дарила на спортиста две деца. А някои са сигурни, че това в никакъв случай няма да се случи и в последна сметка Кристиано ще си откри друга, по-подходяща спътница.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР