BULGARIAN PROPERTIES премахна всички такси и комисиони при наемите на

...
BULGARIAN PROPERTIES премахна всички такси и комисиони при наемите на
Коментари Харесай

BULGARIAN PROPERTIES предлага подкрепа на бежанците от войната в Украйна

BULGARIAN PROPERTIES отстрани всички такси и комисиони при наемите на жилища за бежанци от войната в Украйна, оповестиха от компанията за недвижими парцели.

Това включва както гратис подпомагане на търсещите заслон, по този начин и унищожаване на възнагражденията от наемодатели на такива парцели, като екипът на компанията ще свърже страните безусловно гратис, единствено и само за помощ.

От компанията дават информационния си център, който включва локален киевски телефонен номер, както и контакти по всички канали, с цел да бъдат обслужени хората в потребност. Целият екип на компанията е в подготвеност да оказва помощ в договарянията, правенето на контракти за наем и други профилирани услуги.

Събитията от последните дни изведоха още веднъж на напред във времето значимостта на жилищата като съществена човешка и обществена потребност и фундаментално право. Професионалният ни дълг точно в тази сфера ни зове да не оставаме безучастни, показват от BULGARIAN PROPERTIES.

След началото на войната в Украйна в компанията се получават от ден на ден запитвания от бежанци за жилища чартърен. Основното търсене сега е за градовете Варна, Бургас и София, само че от BULGARIAN PROPERTIES чакат да има и за други обитаеми места. Сроковете са за от 1 до 3 месеца.

Компанията към този момент е приспособила украинския си домейн https://www.bulgarianproperties.com.ua и го е трансформирала в платформа за наеми.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР