БулфотоВчера разследване на Биволъ показа, че компанията Междинна станция на

...
БулфотоВчера разследване на Биволъ показа, че компанията Междинна станция на
Коментари Харесай

Андрей Арнаудов: Само веднъж спечелихме обществена поръчка от ЦИК за 40 хиляди лева

Булфото

Вчера следствие на " Биволъ " сподели, че компанията " Междинна станция " на Иван и Андрей е получавала пари от ЦИК по социална поръчка.

Андрей Арнаудов отговори доскоро във Facebook:

" Тези дни видях имената ни с Иван, както и на продуцентската ни компания „ Междинна станция “, упоменати в публикация на уеб страницата „ Биволъ “, обвързвана с парите, които ЦИК е раздавала по публични поръчки по време на другите предизборни акции.

В публикацията в резюме се споделя, че близки до властта медии и „ никому незнайни рекламни организации “ са получили стотици хиляди левове по подозрителен метод.

Фактически сред „ никому незнайните “ ние бяхме единствените известни. В началото се изненадах, а след това се ядосах. Ето по какъв начин стоят нещата: за 21 години битие на нашата компания сме печелили социална поръчка на ЦИК тъкмо един път, през 2014 година В съответния проблем, става дума за бюджет от към 40 хиляди лв. за 4 клипа. Всички, които работят в нашата сфера, са наясно, че това не е необикновен бизнес.

Когато се разрових в документите и паметта си, открих и че през 2016 година сме кандидатствали още веднъж, единствено че този път губим състезанието. Помня добре, че ми стана много неприятно, тъй като компанията, от която загубихме, беше с доста по-малко опит и ноу-хау. И защото имам прочут проблем с егото, се зарекох в никакъв случай повече да не участваме. И в действителност година по-късно, през 2017 година, макар че ми се обадиха да ни поканят за новия конкурс, обсъдихме обстановката и не подадохме документи. "



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР