БулфотоВ България национализмът е успешен начин за трупане на предизборни

...
БулфотоВ България национализмът е успешен начин за трупане на предизборни
Коментари Харесай

Кой ще натрупа предизборните дивиденти от джафкането със Северна Македония - ГЕРБ или ВМРО?

Булфото

В България национализмът е сполучлив метод за трупане на предизборни гласове. 

А усилването на напрежението със Северна Македония е добре пристигнало за всяка националистическа групировка.

Въпросът е кой тъкмо ще обере дивидентите. 

Не е загадка, че вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов има явен интерес към Северна Македония, само че ГЕРБ не е отдала на концесия тематиката на Вътрешна македонска революционна организация с предизборни претекстове. 

Това заяви Екатерина Захариева, вицепремиер и министър на външните работи, в следващия епизод на Z-Каст - подкаста на Клуб Z. Тя даде просторно изявление по няколко огромни и настоящи тематики.

Разбира се, нямаше по какъв начин да подминем проблема " Северна Македония ", както и горещата интернационална спекулация - пандиза за съветския опозиционер Алексей Навални. 

Можем ли да съпоставяме българската реакция за Навални, която е безапелационна и ясна в отбрана на неговите права, с тази на българското държавно управление, когато преди време се превърнахме в една от дребното страни, предала на Турция отстъпник - става дума за случая " Абдуллах Бююк "?

По тези и доста други въпроси дава отговор министър Захариева в 19-тия епизод на Z-Каст.

Текстът на цялото изявление с непопадналите в подкаста тематики - организацията на парламентарните избори в чужбина, промяната на правосъдната система, за която Захариева дава отговор, връзките с президента Румен Радев - ще можете да прочетете по-късно в Клуб Z.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР