БулфотоСнахата на Васил Божков, Ива Софиянска, се е разделила с

...
БулфотоСнахата на Васил Божков, Ива Софиянска, се е разделила с
Коментари Харесай

Снахата на Васил Божков скъса с Нова телевизия

Булфото

Снахата на Васил Божков, Ива Софиянска, се е разделила с медията, твърди ПИК.

Дъщерята на някогашния кмет на София Стефан Софиянски водеше рубриките " Техните истории " и " Говори с Ива " в съботно-неделния блок " Събуди се ", в която интервюираше известни лица, най-вече от светския и културния хайлайф.

Ива Софиянска е омъжена за единственият наследник на Васил Божков Антон.

Към този миг не е ясно дали роднинството й с Божков е повода за прекратяването на връзките й с Нова телевизия. Напълно допустимо е обаче това да е по този начин, защото раздялата идва единствено седмица, откакто Божков упрекна притежателя на малкия екран Кирил Домусчиев в незаконен трафик и контрабанда.

В отговор на това Домусчиев разгласи, че завежда дело против Божков и обвързваните с него уеб сайтове за клюка.

" По мотив невижданите опити на обвинения Васил Божков и обвързваните с него уеб сайтове за подправени вести за дискредитиране на моята персона и бизнес, декларирам, че ще подхваща всички възможни от настоящото законодателство дейности и ограничения против всеки, който тиражира и популяризира неистини и клюки, свързани с моето име. Лично против Божков ще заведа дело за клюка, поради изказванията му в негов пост във Facebook ", написа Домусчиев.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР