БулфотоНай-елитното формирование на Сухопътните войски - 61-ва Стрямска бригада в

...
БулфотоНай-елитното формирование на Сухопътните войски - 61-ва Стрямска бригада в
Коментари Харесай

Над 2 000 военнослужещи ще участват в мащабно учение на полигона в село Корен

Булфото

Най-елитното формирование на Сухопътните войски - 61-ва Стрямска бригада в Карлово - следва да взе участие в огромно обучение, в което ще се включат над 2000 военнослужещи. Учението ще се реализира на полигона в село Корен край Хасково.

Част от образованието на военнослужещите се организира в ново оборудване, което се състои от 10 детайла. То е напълно съобразено с новите условия, с цел да развива както физическите, по този начин и моралните им качества като устойчивост, експедитивност, сръчност и мъжество

" Винаги е било мъчно, тъй като нашата специалност не е лека, ние работим с хора и непрекъснато има динамичност, в занятия, има физическа подготовка, бойна подготовка и всичко се прави на доста високо равнище ", споделя лейтенант Димо Костов.

При последния асортимент за бригадата в Карлово за оповестените места са се явили три пъти повече претенденти. Въпреки това дефицитът на фрагменти в Българската войска остава.

" За специалността военнослужещ има дефицит на фрагменти, другите специалности е друго, само че за нас резултатът е, че имаме плюсова позитивна наклонност ", сподели бриг. военачалник Деян Дешков.

До края на годината следва да бъде открит новия щаб на бригадата, построен и оборудван съгласно най-съвременните условия за командване и ръководство на НАТО.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР