БулфотоЖурналисти се опитват да открият Жан Виденов, но безуспешноДоц. Жан

...
БулфотоЖурналисти се опитват да открият Жан Виденов, но безуспешноДоц. Жан
Коментари Харесай

24plovdiv: Съкратиха Жан Виденов от работа. Журналистите не могат да открият

Булфото

Журналисти се пробват да открият Жан Виденов, само че безрезултатно

Доц. Жан Виденов е скъсен от Европейското висше учебно заведение по стопанска система и мениджмънт в Пловдив от 2 октомври. Освободени са и всички преподаватели, а студентите са пренасочени в други вузове.

Това оповестиха пред от частния вуз, който е в неплатежоспособност. Никой от досегашните сътрудници на някогашния министър председател не знае къде е той, нито с какво се занимава. Телефонът му е изключен.

" Не водим образователен развой ", споделиха от висшето учебно заведение, което е приемник на Европейския лицей по стопанска система и ръководство. В него Виденов с изключение на учител по управнически дисциплини беше и основен секретар.

" Не е регистриран на борсата по труда ", оповестиха от пловдивското отделение на Национален осигурителен институт.  Оттам опровергаха информацията, че някогашният министър председател се е пенсионирал. Той е на 61 година и още му е рано за това.

Справка по пловдивските вузове сподели, че Виденов не е приютен в нито един от тях. 

" Не, не е кандидатствал, нито преподава във факултета по публично здраве ", безапелационна бе и ректорката на Медицинския университет в Пловдив проф. Мариана Мурджева.

Продължение в

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР