БулфотоГ-н Борисов, От тук, до края на света“ цялата власт

...
БулфотоГ-н Борисов, От тук, до края на света“ цялата власт
Коментари Харесай

Илиана Беновска: Г-н Борисов, цялата власт е Ваша! Корнелия уби БСП!

Булфото

Г-н Борисов, „ От тук, до края на света “ цялата власт е Ваша! Корнелия умъртви Българска социалистическа партия!

Това е декларира журналистът Илиана Беновска в коментара си към днешното издание на предаването „ Беновска пита ” по Телевизия „ Канал 3 ” и Радио „ К2 ”, оповестиха от екипа на предаването.

``
реклама

Със заклинанието от „ Кръстникът “: „ Върнах се! “ Корнелия Нинова умъртви Българска социалистическа партия, като си скъса оставката. Бойко Борисов, за 60-ия му празник, получи, декориран с Кор-/Д/Н/-елка натрупа на Българска социалистическа партия и успехите на всички избори. У Борисов към този момент е цялата власт „ От тук до края на света! “ - както се пееше в емблемата на Българска социалистическа партия, „ На всеки километър “, от Ламбо - иконата на Българска социалистическа партия, използван като носна кърпичка от „ Корнелиите “ в Българска социалистическа партия и придворните ѝ „ Мадам “- медии.
 
„ Спри, не си отивай, ще ни бъде тъжно “, Корнелия…припяха в НДК баладата на Васил Найденов „ илотите “ на Нинова в Българска социалистическа партия. И разиграха сюжета на 40-годишната „ Адаптация “ – филм- драма. В който се споделя за едно душевно болно момиче.

Днес, уважаеми господин Борисов, Корнелия без думи се отдръпна и от свръхпретенцията си да стане министър-председател на Ваше място. Отговорностите за България са на Вашите рамене. Да сте здрав!Предстои конгрес на ГЕРБ на 7.7.2019 година и упованията на обществото са персонално към Вас да зададете нов жанр, да отговорите на всички заложени и не заложени въпроси, да установите в живота на хората повече смисъл, сигурност и благополучие.

Очакваме отговори Ви за:

1. С кого ще управлявате България - разпада ли се обединението ГЕРБ-ОП?

2. Ще унищожавате ли основанията на президента Радев да се произнася като последна инстанция за всичко? Напоследък, да вземем за пример, че: ГЕРБ няма потребност от дотация, тъй като „ се храни от властта “, за избора на основен прокурор и регулацията на 3-мата първи в правосъдната система?

3. Има ли корупция в България и кои са нейните причинители - до в този момент единствено „ рибки-мренки “ се мятат в рехавата мрежа на обещаните разкрития за високопоставените?

4. Има ли правда и по какъв начин ще бъдат следени основният прокурор, ръководителите на Върховен касационен съд и Върховен административен съд - фамозният Лозан Панов си прави каквото си желае, а повереният му Върховен касационен съд има над законови пълномощия с решения в интерес на олигарси и срещу правата на служителите на реда, да вземем за пример?

5. Какво се случва с фантазията ни за енергийна независимост на България? Русия стопира ли ни газта? На съображение на каква договорна вероятност внесохме американски таз? Ще ни заобиколи ли Турски поток? Ще секне ли газовата връзка с Гърция, преди да е проработила? АЕЦ Беляне - да или не? Азерски газ – по кое време и през какъв провод?

6. Ще купим ли Ф-16 и против какво? Ще сменяем ли в района „ довереното лице “ на НАТО Турция, поради оръжейния турски завой към Русия?

7. Ще послушате ли Делян Пеевски и Движение за права и свободи за понижаване и, даже, унищожаване на някои Данък добавена стойност, за безвъзмездни детски градини, както и за 0 лв. държана дотация за партиите?

8. Ще унищожите ли радикализацията на младите с ефикасни ограничения и какви?

9. Знаете ли, че за 12 години, през днешния ден, резултатите от матурите по български са на дъното на неграмотността и незнанието – какво ще извършите?

Казахте, господин Борисов, че „ особеното от мира е тотал-щета “? Ще постигнете ли мир в България като унищожите чувството, че властта е подслон за посредствени и алчни, а не естрада на визионери и патриоти?

Аз съм Беновска. И запитвам.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР