БулфотоДепутатката Веска Ненчева от БСП за България, която е участвала

...
БулфотоДепутатката Веска Ненчева от БСП за България, която е участвала
Коментари Харесай

Депутатка от БСП: Би трябвало да има споразумение с Има такъв народ. Впечатли ме Пламен Николов

Булфото

Депутатката Веска Ненчева от " Българска социалистическа партия за България ", която е взела участие в договарянията с " ИТН " от екипа на експертната група по обучение, разкри, че чака да има съглашение.

" Би трябвало да има съглашение с " ИТН ", само че това е въпрос на диалози, уповавам се на един градивен диалог. Експертната намира се организира във вторник ", изясни Ненчева. " Наша задача и идея е образованието в България да бъде издигнато на качествено равнище, тъй като това е един от главните проблеми ", добави тя.

" Бях впечатлена, че хората, с които говорихме, че са наясно с проблемите в образованието. Човекът, който водеше тази експертна група, беше Пламен Николов, изясни Ненчева. От " ИТН " подхождат доста умело по въпросите на образованието ", счита депутатът от Българска социалистическа партия.

Тя уточни, че преразглеждане на образователните стратегии в образованието, които наложително би трябвало да бъдат свързани с възрастовите потребности и благоприятни условия на децата, са измежду главните акценти в просветителните цели на партията, както и патриотичното образование и образование в родолюбие.

Не мога да кажа дали е личало по някакъв метод, че Пламен Николов ще бъде предлагането за министър председател на Има Такъв Народ, ние се виждахме като експертни групи за първи път, само че той остави доста положително усещане като експертна конкретика, акцентира Ненчева.

Всичко е изкоментирано като степен за опция за покриване на политики или гледане в една посока, диалозите минаха доста умерено, добави тя.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР