БулфотоДелян Пеевски разпространи до медиите отговор, след като бе посочен

...
БулфотоДелян Пеевски разпространи до медиите отговор, след като бе посочен
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Не участвам в корупция. Ударът от САЩ срещу мен идва от медиен олигарх и приватизатор

Булфото

Делян Пеевски популяризира до медиите отговор, откакто бе посочен от Съединени американски щати като участник в широкомащабна корапция:

" До средствата за всеобщо осведомление
 
Във връзка с включването ми от страна на Съединени американски щати в санкционния лист декларирам, че смятам сходен акт за безусловно неприемлив, преднамерен и несъответствуващ на духа и смисъла на този закон. Това е по този начин, тъй като не съм направил нищо, с което да съм уязвил интернационално приети човешки права, не съм държавен чиновник и не съм взел участие в корупционни дейности, като публикуваните претекстове за наложените наказания не съдържат нито един правилен факт.   

Същевременно съм наясно, че ангажираният забележителен финансов и политически запас от страна на медиен олигарх и приватизатор, парадиращ с положителните си контакти, които употребява против своите съперници, е съдействал за дискредитирането ми. Информация за това какво се готви, участва от дълго време в неговите медии и за мен случилото се през днешния ден не е изненада.  

Уведомил съм юристите ми в Съединени американски щати и ще подхваща всички законови дейности против този акт. "
 
Делян Пеевски

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР