БулфотоБългария още е в шок от тежката катастрофа в Петък

...
БулфотоБългария още е в шок от тежката катастрофа в Петък
Коментари Харесай

Две от пациентките от катастрофата на Лесово се подобряват в Пирогов

Булфото

България още е в потрес от тежката злополука в Петък сред тир и бус, при която починаха трима души.

Шофьорът на украинския ТИР край Лесово го грозят до 20 години затвор, в случай че бъде потвърдена виновността му.

След злополука с три жертви на пътя към граничния пункт " Лесово " през вчерашния ден прокуратурата в Ямбол повдигна обвиняване за причиняване на гибел по несъобразителност на молдовския водач на тир с украинска регистрация. Той е арестуван за 72 часа. 

Жизнените индикатори и на двете пациентки, които бяха превозени с държавния аероплан " Спартан " от болничното заведение в Ямбол до " Пирогов ", са постоянни, съобщи Канал 3.

Млада жена от авариралия край Лесово бус изясни, че пасажерите не са били с колани, а пътят бил с доста неравности. Разказът е на една от потърпевшите при тежката злополука сред тежкотоварен автомобил и пътнически микробус, станала в петък на пътя Елхово - Лесово. Екип на  се срещна с момичето от Сливен и майка му, които са пътували в буса. След преживения призрачен сън са у дома и споделят, че живеят втори живот.

22-годишната Ромина Михайлова и майка ѝ тръгнали на петъчен пазар в Одрин.
„ Спирахме на два пъти да взимаме други хора. През множеството път бях заспала и не помня по какъв начин се случи. Шофьорът за първи път го виждам. Моята колежка е пътувала с него, всичко е било наред. Мисля, че си караше обикновено, само че самият път беше много неприятен “, споделя дамата. Тя се разсънва от съдбовния удар. Майка ѝ съумява да я извади от буса.

С околните на трите жертви от пътническия микробус работи психологът на ямболската болница. " Колкото и да е мъчно да успокоиш хората, които губят собствен непосредствен, внезапно това от време на време оказва помощ ", сподели пред bTV Димитър Рунков, шеф на МБАЛ " Свети Пантелеймон " в Ямбол

Те не престават да са поставените под интензивно мониториране, реанимационен надзор и високоспециализирани интердисциплинарни грижи  в Клиниката за интензивно лекуване на " Пирогов ", оповестиха от лечебното заведение.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР