Булфото, Ал. Тодоров, ФБФейсбук блогърът Александър Тодоров написа остър коментар

...
Булфото, Ал. Тодоров, ФБФейсбук блогърът Александър Тодоров написа остър коментар
Коментари Харесай

Младият блогър Александър Тодоров нареди: Радев, взимай си служебните министри и бягайте в Сибир

Булфото, Ал. Тодоров, ФБ

Facebook блогърът Александър Тодоров написа изострен коментар против служебното държавно управление и бе представен от  " Пик ".

" Вчера, един от най-срамните служебни министри на лицето Румен Радев излъга в ефирно предаване, че е бил лекуван от чернодробна цироза, с цел да се източва здравната каса.

Създаде усещане, че демонстрира епикриза пред камерите (само дето нищо не се видя). Създаде се подстрекателство измежду публиката, че в болница Пирогов всеобщо са се водели нарушавания, по тази причина напълно разумно било да се смени шефа на болничното заведение - проф. Балтов.

Ние се чудехме къде срамният длъжностен министър 6 месеца е спал и чак в този момент се сеща, че бил лекуван от чернодробна цироза.

И несъмнено като всеки лъжливец (което е общоприетия кадър на лицето Румен Радев),

компютрите не били компютри, а компоти.

Лекарят, който е лекувал лъжливеца сподели цялостната епикриза

Радев, взимай си служебните министри и бягайте в Сибир. Само там ще сте краткотрайно укрити, до момента в който Путин не реши да ви оправи, че му замърсявате територията като паразити

Призив към лекарите:

Вие сте давали Хипократовата клетва, и там се споделя, че съгласно знанията си би трябвало да помогнете на болния и в никакъв случай да не вредите.

Когато при вас пристигна Румен Радев, роднините му или някой от служебните талибан министри и техните родственици да се лекуват, напомнете им, че са ви набедили в непросветеност и корупция (а щом сте некомпетентни, не би трябвало да ги лекувате).

Не е нужно да им сипвате цианид в сиропа за кашлица.

Просто си направете отказ - да си потърсят прекрасен и хубав доктор, владеещ най-малко 8 езика, да ги лекува някъде другаде



 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР