Булевардни издания твърдят, че Жерар Пике вече кръшка на настоящата

...
Булевардни издания твърдят, че Жерар Пике вече кръшка на настоящата
Коментари Харесай

Изловиха Жерар Пике да се забавлява с нова мацка

Булевардни издания настояват, че Жерар Пике към този момент кръшка на актуалната си другарка Клара Марти, поради която се раздели с дългогодишнатага си другарка и майка на децата му Шакира.

Защитникът на испанския гранд " Барселона " е бил видян да се забавлява в компанията на юристката Хулия Пуч, която е братовчедка на някогашния съотборник на Пике Рики Пуч.

Заради последните си фотоси в Инстаграм младото момиче бе насила да заключи профила си в обществената платформа. Новината за новата случка на Пике бе оповестена в началото от известния папарак Жорди Мартин.

Хулия Пуч работи в адвокатска адвокатска фирма в Барселона. Според медиите в Испания тя е магистър по икономическо наказателно право. Преди да гръмне новината за възможната ѝ връзка с Жерар Пике, Пуч можеше да се похвали с към 17 хиляди почитатели в Инстаграм, само че в този момент те са близо 40 хиляди

Тя е на 23 години, на колкото е и Клара Марти, и съгласно слуховете двамата с 35-годишния Пике се познават от две-три години. Според мълвата двамата са били забелязани дружно в зала по танци.

Винаги идват поотделно, само че след това се събират в една от залите – първо тя, а след това и той отива. Всички знаем и виждаме какво се случва, разяснява пред изданието Socialité един от посетителите на студиото за танци, поискал анонимност.

Гаджето на брат ѝ пък – Жема Иглесиас, се наложи да изтрие фотосите си от Инстаграм, на които е дружно с Пуч, защото доста от потребителите почнали да наскърбяват нарочената за " любовницата на Жерар Пике ".





В Испания интензивно се слухти, че 23-годишната адвокатка Хулия Пуч е новата обич до Жерар Пике (Instagram)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР