Буквално преди минути ми докладваха за вида на взрива -

...
Буквално преди минути ми докладваха за вида на взрива -
Коментари Харесай

Бомбата за Иван Гешев е самоделна, експерт от Израел е направил оглед на място

Буквално преди минути ми рапортуваха за типа на гърмежа - самоделно направено взривно вещество, не е фабрично и не е създадено от някой от нашите оръжейни фабрики. Това още веднъж приказва за оптимален професионализъм на този, който е изготвил бомбата, явно посредством електронно взривяване, съобщи Сарафов преди съвещанието на службите с премиера в Министерския съвет.

В България от дълго време не е имало атентат, който да е с взривно устройство ", съобщи заместител основния прокурор.

Той заяви, че през вчерашния ден на мястото на атентата е направил оглед и израелски специалист. Той също е бил безапелационен, че гърмежът е извънредно мощен и единствено частици от секундата са избавили хората в автомобила на основния прокурор.

Взривната вълна и осколките са ориентирани от банкета на пътя към пътното платно. Частици от секундата са избавили хората от автомобила. Тези железни сачми са сложени там с концепцията да пробият автомобила и да убият намиращите се в автомобила. В колата са били единствено основният прокурор и защитата.

Частици от секундата са може би избавили всички возещи се в автомобила от летален излаз, сподели Сарафов.

Израелският специалист, който е бил на място, изразил " възхищението си " от оня, който е изработил бомбата и е устроил засадата. Не е открито второ взривно устройство  за момента, сподели Сарафов
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР