Буквално няколко минути след драмата между Лестър и Челси на

...
Буквално няколко минути след драмата между Лестър и Челси на
Коментари Харесай

Челси с жребий-мечта за ФА Къп, Юнайтед изрева

Буквално няколко минути след драмата сред Лестър и Челси на "Кинг Пауър Стйдиъм " от 1/4-финалите за ФА Къп, стана явен и жребият за предпоследната фаза на най-старата клубна футболна конкуренция.

И очевидно в щаба на "сините " от Лондон предостатъчно потриват ръце, че се оправиха с "лисиците ", тъй като изтеглиха допустимо най-лесния противник от всички вероятни. Те ще срещнат Саутхемптън на "Уембли ".

"Светците " са единственият от четирите представителя на тази фаза, който не е в Топ 6 на класирането сега. И сигурно всеки от полуфиналистите е желал да се падне с него, само че този шанс имаше Челси.

Другата полуфинална борба е сред Тотнъм и Манчестър Юнайтед. Тя породи забавен проблем, тъй като "шпорите " домакинстват цялостен сезон на "Уембли " и този мач надали не се явява домашен за тях.

От лагера на "червените дяволи " още не изчакаха да прекъсне живото предаване на жребия по "Би Би Си " и оповестиха, че подават тъжба за "неправомерно облагодетелстване с предимство " на противника и упорстват мачът да се реалокира на различен стадион.

Засега отговор от ФА на тяхната тъжба няма. Иначе двата полуфинални конфликта на "Уембли " ще се състоят на 21 и 22 април, като занапред ще станат ясни часовете и разпределението на мачовете.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР