Букурещ е забранил на самолет, на борда на който се

...
Букурещ е забранил на самолет, на борда на който се
Коментари Харесай

Румъния забрани на самолета на руския вицепремиер Дмитрий Рогозин да прелети над страната

Букурещ е забранил на аероплан, на борда на който се намирал съветският вицепремиер Дмитрий Рогозин, да прелети през румънското въздушно пространство на път към Молдова, заяви Медиафакс.

Информацията, която беше предадена в началото от молдовски медии, беше доказана от румънското външно министерство. Самолетът, пренасящ заместника на Дмитрий Медведев Дмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 година в... към профила, не е съумял да доближи Молдова, защото не е получил позволение да прелети над Румъния, оповестиха източници, представени от молдовските медии. Те показаха, че самолетът бил пренасочен към Минск, откакто направил няколко кръга над Унгария.

Рогозин трябваше да дойде в Молдова, с цел да взе участие в региона на Приднестровието в събития във връзка навършването на 25 години от началото на мироопазващата интервенция на река Днестър. На летището в Кишинев го чакаха група протестиращи против визитата молдовци, показват локални медии, представени от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР