Букмейкърите във Великобритания гадаят роклята на кой дизанер ще избере

...
Букмейкърите във Великобритания гадаят роклята на кой дизанер ще избере
Коментари Харесай

Това ли е роклята, която Мегън Маркъл ще носи на сватбата си с принц Хари

Букмейкърите във Англия гадаят роклята на кой дизанер ще избере бъдещата брачна половинка на принц Хари за сватбата - Меган Маркъл. По данни на английските медии, тези дни Кенсингтънският замък е изпратил питане за приемането на скици на роклите. В последна сметка публицистите незабавно разкриха по какъв начин звездата от " Костюмари " може да наподобява на сватбата си.
Сватбените тоалети на израелския дизайнер Inbal Dror са надалеч от строгите догми на кралския дрешник. Освен това дизайнерът е измежду любимците на бъдещата принцеса. Маркъл счита тоалетите му за секси и смели.
 Фото © dailymail.co.ukИз знаменитостей платье израильского дизайнера надевала певица Бейонсе на церемонию Grammy Awards в 2016 году.
Знаменитите рокли на израелския дизайнер е носила певицата Бионсе на церемонията по връчването на премиите " Грами " през 2016 година.
 Фото © Instagram/ inbaldrorofficial/Наряды стоят от £6 тыс. до £9 тыс. в бутике в Лондоне (470 тыс. — 705 тыс. рублей).
Роклите са на цена сред 6 000 и 9 000 английски лири в бутика му в Лондон.

Сред другите вероятни претенденти е американският дизайнер Oscar de la Renta — любим на основния редактор на Vogue Ана Уинтур, Сара Джесика Паркър и брачната половинка на Джордж Клуни - Амал.
 Фото © dailymail.co.ukСам модельер умер в 2014 году, само че его стиль в работах продолжают поддерживать Лаура Ким и Фернандо Гарсиа. Цена на платье Oscar de la Renta варьируется от £15 тыс. (1,1 млн рублей).
Самият моделиер е умрял през 2014 година, само че неговият жанр продължава да живее в лицето на Лаура Ким и Фернандо Гарсия. Цената на роклите на Oscar de la Renta варират към £15 000.

Меган Маркъл един път сподели, че доста обича роклите на Виктория Бекъм. Малко евентуално е тя да се облече с такава за сватбата си, само че въпреки всичко букмейкърите позволяват тази опция.
 Фото © dailymail.co.ukКороткое платье от Виктории стоит £1 тыс. (78 тыс. рублей).
Къса рокля на Викторя. Цената е 1000 английски лири.

Ralph & Russo е луксозна марка, ползваща се с известност измежду английската висша класа. Върху марката работят австралийските дизайнери Тамара Ралф и Майкъл Русо. Всичките рокли на марката се създават ръчно. Работата по някоя от тях може да отнеме до 3 000 часа.

 Фото © dailymail.co.ukСтоимость платья дизайнеров варьируется от £100 тыс. (7,8 млн рублей).
Цената на рокля на дизайнерите е към 100 000 английски лири.

Друг любимец на
букмейкърите е английският бранд Erdem. За марката работи дизайнерът с британско-турски генезис Ердем Моралиоглу. Той е роден в Канада, което го прави още по-близък до Меган. В роклите на дизайнера към този момент са се появявали Мишел Обама, Кейт и Пипа Мидълтън.
 Фото © dailymail.co.ukЦена на готовый наряд варьируется от £5 тыс (392 тыс. рублей).
Цената на една рокля е към 5 000 английски лири.

Канадският дизайнер и другар на Меган - Джесика Малруни - към този момент е работил по рокли за бъдещата принцеса. Джесика е шиела наред и за персонажа ѝ от " Костюмари " - Рейчъл Зейн. Маркъл счита роклите на приятелката си за " сантиментални " и " идеални ".
 Фото © dailymail.co.ukСтоимость платьев Джессики Малруни — от £4,5 до £15 тыс. (352 тыс. — 1,1 млн рублей).
Цената на творенията на Джесика Малруни варира от £4,5 хиляди до £15 хиляди.

Британският дизайнер с новозеландски генезис Емилия Уикстед е любимката на списание Tatler. Уикстед към този момент е работила по тоалети за членове на кралското семейство, по-рано тя е ушила сватбената рокля за дъщерята на херцога на Уелингтън лейди Шарлота Уелсли. Сред клиентите на дизайнерката са още Гуинет Полтроу и Дияна Крюгер, Кейт Мидълтън.
 Фото © dailymail.co.ukЦена платья варьируется от £3 тыс. (235 тыс. рублей).
Цената на роклите стартира от 3 000 английски лири.

След като Меган Маркъл е на път да стане част от британското висше общество, по неин усет може да се окажат и роклите на дизайнера от Сомърсет Елис Темперли. Без нейните тоалети не минава нито един благороден британец.
 Фото © dailymail.co.ukЦена одного платья — £3,5 тыс. (274 тыс. рублей по нынешнему курсу).
Цената на роклите стартира от 3 500 английски лири.

Най-накрая е любимецът на звездите и милионерите - бейрутският бранд Elie Saab. Рокля на дизайнера носи на сватбата си с крал Абдала кралица Рания през 1999 година. Сред клиентите на марката са Кийра Найтли, Анджелина Джоли, Тейлър Суифт, Мила Кунис и други.
 Фото © dailymail.co.ukВ 2016 году модельер сшил свадебное платье для сподели на сумму 300 тыс. (17,6 млн рублей).

Превод и редакция: БЛИЦ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР