Букайо Сака отпадна от групата на националния отбор по футбол

...
Букайо Сака отпадна от групата на националния отбор по футбол
Коментари Харесай

В Арсенал треперят за звездата си

Букайо Сака отпадна от групата на националния тим по футбол на Англия за мача от Лигата на нациите против Финландия в неделя, оповестява организация ДПА. Крилото получи травма в дуела с Гърция в сряда и не е в кондиция за срещата в Хелзинки.

Сака е освободен от лагера на Англия и ще се завърне въз основата на Арсенал за спомагателни прегледи. " Артилеристите ", претенденти за първенци на Висшата лига, срещат Борнемут в края на идната седмица.
 Звезда на Арсенал е трансферна цел №1 за Перес и Реал
Звезда на Арсенал е трансферна цел №1 за Перес и Реал

Ето кой е той

От гостуването във Финландия отпада и халфът Къртис Джоунс от Ливърпул, който е освободен по персонални аргументи. Той бе включен в групата на националния тим в последния миг и не игра против Гърция.

Капитанът Хари Кейн бе един 22-та футболисти, които упражняваха в събота, само че към момента не е ясно дали нападателят е изцяло възобновен от травма.

Той я получи в мач на Байерн Мюнхен, а неговото неявяване принуди краткотрайния селекционер Лий Карсли да смени схемата за срещата с Гърция. Джуд Белингам игра като " подправена деветка " пред Фил Фоудън, Сака, Коул Палмър и Антъни Гордън, а англичаните изгубиха с 1:2.

Англия няма право на повече неточности, в случай че желае да завоюва групата си и да си подсигурява мястото в Лига А за идващото издание на шампионата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР