Азис този път не разбуни духовете с визия или провокативно

...
Азис този път не разбуни духовете с визия или провокативно
Коментари Харесай

Гърми международен скандал: Азис изкопира световнозивестна звезда

Азис този път не разбуни духовете с визия или провокативно държание, на което сме привикнали, а с плагиатство.

Преди часове Костинбродският славей пусна новото си парче „ Мръсница “, на което режисьор е Люси Иларионов. Първите мнения обаче от почитатели са неприятни.

 Според мнозина Азис е изкопирал най-нагло не кого да е, а световноизвестната звезда Шаная Туейн и една от най-емблематичните й песни " Man! I Feel Like A Woman! ". Във видеото на родния фолкпевец има подиуми и визии, които искрено припомнят на видеото към песента на Туейн.

За визията си Азис избра червен костюм с открит корсет. Обграден е от дами с бели китари. В своя типичен клип от 90-те Шаная употребява безусловно същото.

Азис, който надали би се уплашил от следващия скандал в кариерата си, само че дано първо забележим дали ще признае плагиатстването от известната кънтри звезда.

Как ще се отрази тази скандална и много основна детайлност за приликата на двете части?

  “Не бях пускал лична ария от години, тъй като чаках тъкмо тази. “Мръсница ” е парче, с което желая да ви показва моя си жанр – Азис отвред. Видеото е въодушевено от най-айконик видеа в света за всички времена. Епохата 80-те години постоянно е било моето десетилетие. Време, в което пораснах като човек и храних сетивата си с музика и видеа от МТВ. Пожелавам ви незабравими моменти и красиви мемоари с тази ми ария ” – сродели Краля на попфолка за новия си план.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР