Бухтичките са една от най-любимите закуски на малки и големи.

...
Бухтичките са една от най-любимите закуски на малки и големи.
Коментари Харесай

Бухтите, които се обръщат сами

Бухтичките са една от най-любимите закуски на дребни и огромни. Тези тестени вкусотии се подготвят в действителност бързо и елементарно, а усетът им най-после няма еднакъв на себе си. Днес обаче ще ви споделим една още по-лесна рецепта за подготвяне на бухти. Използват се малко артикули, а даже не се постанова да ги обръщате по време на пържене, тъй като този развой ще се случва от единствено себе си.

Ето и какви артикули ще са ви нужни за днешните бухтички:

• брашно - 450 - 500 г;

• кисело мляко - 250 г;

• сода бикарбонат - 1 ч.л;

• бакпулвер - 1 ч.л;

• яйца - 3 бр.;

• ванилова захар - 1 пакет;

• сол - 1 щипка.

Начин на подготвяне:

Първо стартирайте с разбиването на яйцата. За тази цел е целесъобразно да употребявате тел. Към тях се прибавят киселото мляко, в което преди този момент сте шупнали содата. След това добавяте брашното, смесено с бакпулвера и ваниловата захар. Сместа се бърка пламенно, до момента в който всички артикули не се смесят и не се получи нещо сходно на кексово тесто.

Уверете се, че няма бучки от брашното, тъй като те биха попречили крайният резултат да е свръхестествен.
Каква е разликата сред бухти и тиганици?
Няма нищо по-вкусно от домашно приготвена закуска. Колкото и да ценим здравословните разновидности, би трябвало да признаем, че ароматът на главорез...
Прочети повече
Пригответе си две лъжици, които преди този момент потапяйте във вода. С тях се взима от сместа и се пуска в нагорещената лой. Трябва да се получи нещо като топка.

Добре е да споменем, че при тази рецепта се употребява солидно количество олио. То би трябвало да е най-малко два пръста в тигана, с цел да могат бухтичките да се обръщат сами.

Включете котлона на междинна температура, тъй че закуската да не прегори извън, а да остане сурова от вътрешната страна.

Накрая бухтичките се поръсват с пудра захар. Може да ги гарнирате с топинг от шоколад, малини, ягоди или каквото друго ви се похапва.

Желаем ви добър вкус!

Още от РЕЦЕПТИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР