Bugatti разкри подробности за нова ексклузивна версия на Chiron Super

...
Bugatti разкри подробности за нова ексклузивна версия на Chiron Super
Коментари Харесай

Bugatti Chiron Super Sport : Златната ера

Bugatti разкри детайлности за нова извънредна версия на Chiron Super Sport- Chiron Super Sport Golden Era, с която притежателят на автомобила има желанието да уважи златната епоха на марката и нейният емблематичен W-образен, 16-цилиндров мотор.

" Много значим клиент пристигна при нас и по време на нашите диалози той съобщи, че има вяра, че Chiron Super Sport и неговият мотор W16 съставляват незабравим миг в света на колите ", споделя Ахим Аншайт, някогашен шеф на подразделението Дизайн на именитата марка, взел участие ефективно в двугодишния план Golden Era.

" Той искаше да направи нещо в действителност неповторимо, с цел да ги уважи. Погледнахме обратно в историята на Bugatti, с цел да открием няколко от тези забележителни моменти, в това число времето на Еторе Бугати, Жан Бугати и Роланд Бугати, които в действителност белязаха първата златна епоха за марката. И по-късно, несъмнено, актуалното олицетворение на Bugatti от 1987 година, избирайки иконите от тези времена, които дефинираха марката Bugatti. Нашият екип предложи идея с 45 скици на иконите на марката, които щяха да бъдат нарисувани на ръка непосредствено върху самата кола, и притежателят незабавно се влюби в концепцията. Изпълнението може да звучи много елементарно, само че постигането на съвършен свършек и подобен, който да издържи теста на времето, изисква повече самообладание и майсторство, в сравнение с можете да си визиите ", споделя още Аншайт.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР