Bugatti обяви че, след доста сериозно забавяне, компанията, в сътрудничество с The

...
Bugatti обяви че, след доста сериозно
забавяне, компанията, в сътрудничество с
The
Коментари Харесай

Детската количка на Bugatti, която е за възрастни с големи ... джобове

Bugatti разгласи че, след много сериозно забавяне, компанията, в съдействие с The Little Car Company, е почнала производството на специфичната серия на "детската " количка Bugatti Baby II.

От Bugatti разясняват, че на фона на ситуацията от последните няколко месеца, все още има налични свободни бройки на електрическото Baby II, което ще бъде произведено в серия от единствено 500 екцемпляра.

е налично в три основни версии- базова с батерия 1.4 kWh, Vitesse с карбонова структура и батерия 2.8 kWh и Pur Sang, предопределен извънредно за колекционери и изпълнен със същото задвижване като Vitesse, само че с ръчно формована алуминиева структура.

Всички версии на Bugatti Baby II са оборудвани с хидравлична спирачна система, задно задвижване и опция за избор между няколко режима на работа. Базовата версия разрешава избор сред режим до 20 км/ч и 45 км/ч, а Vitesse и Pur Sang дават обещание и трети режим, който се отключва със специален ключ, с 13.4 конски сили и възможност за развиването на максимална скорост от 70 км/ч. В взаимозависимост от натоварването на количката, ускорението от 0 до 96 км/ч може да бъде осъществено за минимум 6 секунди.



Bugatti Baby II е оборудвано с батерия, която обещава оптимален пробег от до 25 км/ч, а останалите две версии подобен от до 50 километра.

Базовата цена на Bugatti Baby II е избрана на 30 000 евро, Vitesse стартира от 43 500, а Pur Sang е оценена на 58 500 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР