Bugatti Chiron е един от най-скъпите автомобили в света и

...
Bugatti Chiron е един от най-скъпите автомобили в света и
Коментари Харесай

Моторист се опита да разбие Bugatti с чук, докато шофьорът му е вътре

Bugatti Chiron е един от най-скъпите коли в света и притежателите на такива коли постоянно ги държат в специфични гаражи и се стремят да запазят оптимално външния им тип в редките случаи, когато ги изкарват на улицата. Не можем да потвърдим дали притежателят на съответния образец е подобен човек, само че сигурно можем да кажем, че ударът с чук по стъклото не е нещото поради което е изкарал колата си по английските улици.

Инцидентът, както към този момент стана ясно се развива в Лондон, а основни участници в него са Bugatti Chiron и лидер на мотопед, който наподобява е неудовлетворен от френския хиперкар. Клипът е дълъг едвам няколко секунди, само че пък демонстрира точния миг в който мотористът постанова с чук френското возило пред погледите на останалите в трафика.

За благополучие, водачът на Bugatti-то бързо се изстрелва напред, въпреки да отнася няколко удара. В мненията се срещат мнения за това, че евентуално водачът на Bugatti-то е препречил пътя на мотоциклетиста и по тази причина е отнесъл няколко удара. Какво тъкмо се е случило не можем да знаем, само че сигурно видеото има своята предистория.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР