Буди тревога, че в дните до конституиране на новия парламент

...
Буди тревога, че в дните до конституиране на новия парламент
Коментари Харесай

Пеевски: Наборната служба няма да се върне. Радев отново се опитва да насажда страхове

„ Буди паника, че в дните до конституиране на новия парламент и старта на договаряния за сформиране на постоянно държавно управление Радев още веднъж се пробва да насажда страхове и напрежение в обществото като заприказва за мобилизационен запас и връщане на наборната военна работа “. Това се споделя в позиция на ръководителя на Движение за права и свободи Делян Пеевски, публикувана от пресцентъра на партията.

Единствено българският парламент може да взема сходни решения, а ние неведнъж към този момент декларирахме, че няма да се допусне сходно нещо, декларира Пеевски, представен в известието.

„ Ние доста ясно слушаме и чуваме гласа на хората и сме безапелационни - младежите на България няма да вървят в наложителна казарма “, показва ръководителят на Движение за права и свободи. 

По думите му Конституцията доста ясно прокламира пълномощията на институциите.

„ Отново подсещаме на Радев да не се изкушава да гази Основния закон, воден от персонални политически упоритости, а да извършва конституционните си отговорности “, акцентира Делян Пеевски, представен в информацията. 

Дебатът на нашето съвремие е да осигурим обикновена начална военна подготовка на младежите в България,  Румен Радев.

Инфо: Българска телеграфна агенция

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР