БтвЗадържаха заподозрян за убийството на таксиметров шофьор в Разград. Той

...
БтвЗадържаха заподозрян за убийството на таксиметров шофьор в Разград. Той
Коментари Харесай

Задържаха заподозрян за убийството на таксиметровия шофьор в Разград

Бтв

Задържаха обвинен за убийството на таксиметров водач в Разград. Той е задържан в квартала, където е живеела жертвата. По непотвърдена информация, претекстът за тежкото закононарушение е обир, тъй като оборотът в таксито е липсвал.



63-годишният Красимир Иванов е качил хипотетичния палач от автогарата в Разград за курс до село Дянково. По средата на пътя го нападнал с нож.

„ Смъртта е насилствена, с две прободни рани от нож в региона на врата, от двете страни ”, съобщи Илиана Георгиева, представител ОДМВР – Разград.



Снимка: btvnovinite.bg

Автомобилът излязъл от пътното платно, а килърът свалил тялото на водача от транспортното средство.

Преминаваща инцидентно жена видяла колата и решила, че е станала катaстрофа и качила килъра до Разград. Той е сниман от охранителна камера.



Снимка: btvnovinite.bg

От Министерство на вътрешните работи по-рано денем обявиха, че търсеният от тях мъж е към 30-годишен, куца с единия крайник, има набола брада и приказва турски език.

Таксиметровите водачи в Разград са обезпокоени от убийството на своя сътрудник. Те споделиха, че е работил най-вече нощни смени, не е бил спора персона и всички са в потрес от случилото се.



Снимка: btvnovinite.bg

„ Ние сме обезпокоени от много време, тъй като това не е първото ликвидиране и посягане върху таксиметров водач ”, съобщи Беркант Кемил, сътрудник на Красимир.

Оръжието на убийството към момента не е намерено, макар че регионът на закононарушението беше неведнъж обходен от проверяващите служители на реда.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР