bTV Петър Байков студент от департамент Театър“ в НБУ може да

...
bTV
Петър Байков студент от департамент Театър“ в НБУ може да
Коментари Харесай

Български студент прави чудеса с гласа си! Озвучава всички 35 роли в Игра на тронове

bTV Петър Байков студент от департамент " Театър “ в Нов български университет може да прави чудеса с гласа си. По време на студентски план той озвучава всички 35 функции в хитовия сериал " Игра на тронове “. Той призна, че когато бил дребен и е гледал анимационните филми на " Дисни “, е желал да ги имитира и озвучава. Преди да се научи да написа, той знаел репликите от филмите.

" В продължение на годините започнах да озвучавам разнообразни сериали, озвучавах " Дневниците на вампира “. Постепенно започнах да работя, да си закупувам техника, да си закупувам студио у дома, с цел да озвучавам тези сериали. Споделях ги с хора, имах канали, в които хората ми споделяха мнение “, показа Петър.

Той сподели, че е пуснал свое озвучаване на " Красавицата и Звяра “ на актьор Стефан Къшев, който го подкрепил в начинанието му. Актьорът прибавя, че с времето си е изработил техника на гласа и е пробвал и преди да озвучава разнообразни герои.

" Рефлекторно, когато чуя истинския глас, мога да хвана регистъра, да вляза в тембъра и да го пресъздам. Абсолютно рефлекторно го върша към този момент. Това е ежедневна работа, съвсем всеки ден протоколирам. С годините съм упражнявал гласа си за верен диалект. Има специални извършения, които върша, и когато протоколирам, пипвам всеки един воин настрана “, показа Петър.

Той показа, че от време на време се майтапи с приятелите си по телефона, като имитира разнообразни гласове. Най-трудно му е да имитира обичаните си герои от  " Красавицата и Звяра “, а най-лесните му гласове са дребните герои в " Игра на тронове “. Той сподели, че работи по сериала от съвсем година. Актьорът обича да се снима и да игра е в театрални постановки.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР