бТВ Мъжът на починалата в благоевградската болница родилка Крум Златарски настоя

...
бТВ
Мъжът на починалата в благоевградската болница родилка Крум Златарски настоя
Коментари Харесай

Съпругът на починалата родилка през сълзи: Отиде да роди дъщеря ни и повече не се върна

 бТВ Мъжът на умрялата в благоевградската болница родилка Крум Златарски настоя за самостоятелна експертиза, която да откри повода за съдбовния край и разгласи пред БТВ, че завежда цивилен иск.

Припомняме, че родилката умря преди планувано секцио в болничното заведение в Благоевград след слагането на анестезия. Резултатите от направената в болничното заведение аутопсия ще станат ясни най-рано след седмица.

Вместо да се радва на втората си рожба през днешния ден брачният партньор на умрялата родилка се оказва единствен родител на 3-годишния им наследник. С Евгения очаквали момиченце, щяло да се споделя Рая. " Отиде на планувано секцио и по този начин...не се върнаха. Второ раждане от същия екип. Просто ми споделиха, че се е случило най-лошото, без да ми дават повече информация, просто са стигнали до стадия анестезия и до там завършили ", споделя опечаленият брачен партньор.

Младата жена била здрава, нямала никакви недоволства, детето трябвало да се роди с интервенция поради дребния ѝ растеж и тъй като и първото е родено с интервенция.

" Прекара доста лек COVID-19 в същото поделение, под наблюдаване от същите доктори и аз мислих, че те са наясно, че тя е прекарала ковид и може би ще вземат някакви други такива по-специални ограничения ", споделя още Златарски.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР