bTV вече разполага с постоянно информационно бюро в Брюксел. То

...
bTV вече разполага с постоянно информационно бюро в Брюксел. То
Коментари Харесай

bTV с бюро в Брюксел: Телевизията разказва за всичко, което променя Европа

bTV към този момент разполага с непрекъснато осведомително бюро в Брюксел . То е част от новосъздаденото новинарско звено на съдебномедицинска експертиза, в което ще работят кореспондентите за европейските институции на водещите търговски малките екрани в България, Румъния, Словакия, Словения, Чехия и Хърватия.

„ Започваме нашата брюкселска обиколка с ето тази постройка – това е седалището на Европейската комисия. Ежедневно ще се опитваме да превеждаме на неофициален език решенията, мненията и анализите от тук, казани с типичния брюкселски изкусен звук “, споделя кореспондентът на bTV Десислава Минчева от Брюксел .

Десислава Минчева-Раул ще бъде непрекъснат сътрудник на медията за европейските институции

По-малко от година остава до идващите европейски избори. За мечтаната от нас Европа ще гласуваме от 6-ти до 9-ти юни 2024 година. Телевизията ще ви споделя за процесите, които евентуално ще трансформират значително лицето на Европа. Ще наблюдава от близко и конкуренцията за най-високите постове в институциите. 

„ Каня ви в този момент да влезем в най-големия пресцентър на европейските институции – този на Европейския съвет. Ето, от тук следим водачите на 27-те държави-членки, до момента в който взимат най-важните решения “, споделя Десислава Минчева.

Десислава Минчева-Раул ще бъде непрекъснат сътрудник на медията за европейските институции

bTV ще ви осведоми и за събитията в основната квартира на НАТО, чиито държави-членки след началото на войната в Украйна са изправени пред най-сериозните провокации от години насам.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР