bTV След операцията ми каза Обичам те, това бяха последните думи,

...
bTV
След операцията ми каза Обичам те, това бяха последните думи,
Коментари Харесай

Дъщерята на Стоянка Мутафова сподели какви са били последните й думи

 bTV " След интервенцията ми сподели " Обичам те ", това бяха последните думи, които чух от нея. За мен тя беше един ексцентричен човек, един невероятен човек, една невероятна майка, която беше артистична и у дома ". Това сподели в изявление за bTV Мария Грубешлиева, дъщерята на актрисата Стоянка Мутафова, която умря на 6 декември на 97-годишна възраст.

" Аз имах такава мощна връзка с нея и ще не преставам да я имам. Все едно си отиде половината от мен “, показа още дъщерята на именитата актриса.

Тя призна също, че доста пъти е ревнувала майка си от театъра, само че пък постоянно е била горда, че нейна майка е точно Стоянка Мутафова.

" Всеки ден ходех с нея в театъра. Израснах сред едно доста огромно съзвездие от артисти – Калоянчев, Невена Коканова, Славчо Пеев и още доста.

Помни още, че в театъра на Мутафова ѝ викали " како “, тъй като била най-голямата от тях. Най-близки били с Невена Коканова и с Георги Калоянчев. " Невена като че ли успяваше да я приземи. Въпреки че беше доста по-млада, Сякаш тя беше по-голямата от двете, по-разумната “, описа Грубешлиева. С Калоянчев пък били доста сходни характери по тази причина постоянно се стигало до конфликти, само че доста бързо си прощавали.

В интервала, когато Стоянка Мутафова постоянно пътувала със Стефан Данаилов, споделила с щерка си: " Просто не мога да му се нагледам. Боже. И от самото начало крещя: " Стефане, Стефане, доста си хубав “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР