bTV > Петър Бонев и съпругата му БожидараСъпругата му Божидара се

...
bTV
> Петър Бонев и съпругата му БожидараСъпругата му Божидара се
Коментари Харесай

Спасителят на младата пловдивчанка от влака Пловдив - Варна: Да помагаш на хората не е геройство

 bTV > Петър Бонев и брачната половинка му Божидара
Съпругата му Божидара се опасява. Нищо подозрително не е имало във влака, по спомените му. Нападателят се опитал да нападне и него.

Младежът още веднъж описа за кошмара, който се разигра на 24 ноември малко преди 2 часа  в бързия трен пътуващ от Пловдив за Варна. Вече наближавали Стара Загора, само че дъщеричката му, която е на година и три месеца, не желала да спи. Затова я разхождал из коридора. Видял, че Виктория е легнала на седалката в купето и му направило усещане, че нападателят -  19-годишният Пламен Ч. от Пловдив, непрестанно гледал втренчено момичето.

Според описа на Виктория, той няколко пъти се опитвал да я заприказва, желал да станат другари. Тя отхвърлила мераците му, извадила ножа и го поставила пред себе си. Когато станала да излезе от купето, Пламен взел ножа и се нахвърлил върху нея. Момичето почнало да вика за помощ. Първа чула виковете брачната половинка на Петър, а той незабавно се втурнал към купето.

Нахълтал вътре  и видял, че младежът е лежащ върху Виктория и я мушка с джобно ножче. Ритнал го и съумял да избие ножа от ръцете му. Тогава нападателят се измъкнал от купето и хукнал по коридора. После скочил от влака, който намалявал скоростта, с цел да спре на гарата в Стара Загора. Петър го последвал и съумял да го събори на земята. Пламен обаче се отскубнал и още веднъж хукнал, Петър го настигнал, натиснал го на земята и изчакал да пристигна полиция. После се върнал да помогне на раненото момиче във влака.

Петър се е видял два пъти с ранената Виктория, посетил я е в болничното заведение в Стара Загора, където момичето бе настанено за лекуване след нападението. Чули са се и преди два дни. Той знае, че сполучливо е минала интервенцията на ръката й поради скъсани сухожилия
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР