БТВ, Нова ТВ и БНТ ще предложат потресаваща програма в

...
БТВ, Нова ТВ и БНТ ще предложат потресаваща програма в
Коментари Харесай

Националните телевизии ни заливат с чалга и сръбски турбофолк за ЧНГ, по площадите пеят диско звезди от 90-те

БТВ, Нова ТВ и Българска национална телевизия ще предложат потресаваща стратегия в новогодишната нощ, в която доминира чалгата и сръбският турбофолк. На процедура медиитe не дават необикновен избор на феновете си.

Празничната стратегия на БТВ стартира в 20:00 часа с концерт на изпълнителите от музикалното риалити „ Гласът на България “. След това започва концерт на фолкаджиите от „ Пайнер “. В 00:30 часа медията е заложила на концерт на Ивана.

Нова ТВ пък ще забавлява феновете си с кичозното предаване с „ неповторим “ комизъм на Димитър Рачков. След среднощ пък от Нова ще конкурират БТВ с концерт на Лепа Брена и на Драгана Миркович.

От Българска национална телевизия пък за поредна година пробутват спорната „ Щръклица “ от 20:30 часа. В шоуто са включени Бобан Здравкович, Ивана, Славка Калчева, Аристос Константину, Николина Чакърдъкова и щерка ѝ.

Програмата продължава с концерта „ Новогодишен калейдоскоп “ от 22:30 часа с присъединяване на Георги Христов, Любо Киров, Орлин Горанов, Графа, Васил Найденов, Миро, Тони Димитрова, Орлин Павлов, Веселин Маринов, Папи Ханс, Васил Петров, Михаела Филева, Преслава, Михаела Маринова, Анелия, Мими Иванова и Развигор Попов, Деси Слава и Дара Екимова. Тук от Българска национална телевизия също не са пропуснали да вметнат попфолка.

Далеч по-различно е ситуацията по площадите. В столицата залагат на ViliDJ Brazz & Брас бенд на Националното музикално учебно заведение " Любомир Пипков ", Криста, " Остава ", Дони и Нети, Иво Папазов - Ибряма и оркестър " Тракия ", група " Тангра ", а водещ на новогодишното шоу ще бъде Мартен Роберто от радио " София ". Стефан Вълдобрев пък ще радостни народа на площада русенци. Във Варна ще забият диско легендите от C-Block. Те ще показват за първи път пред варненската аудитория ретро шлагерите си Keep Movin’, So Strung Out, Time Is Tickin’ Away, Broken Wings, We Believe и други На сцената ще се качи и Стенли, който с групата си ще напомни шлагерите на „ Тангра “. В Пловдив кулминационната точка на празника ще е звездата Соник. Тази година специфичен посетител в Бургас ще бъде Мартин Синтрон, вокалист и китарист на американското трио от 90-те No Mercy. Той ще извърши някои от най-популярните шлагери на групата, измежду които Where Do You Go?, When I Die и Please Don`t Go. Преди него за настроението ще се погрижи Мила Роберт.

В последна сметка за поредна година от малките екрани не са помислили за почитателите на рока, да вземем за пример. Масовото прокарване на чалга от дребния екран на празника отблъсква огромна част от феновете, които са принудени да си пуснат някой от останалите канали, които не им оферират кич и поп фолк. Тази година тече и самодейността да си изключим тв приемниците в 23:50 часа и да отсвирим речта на Румен Радев. Припомняме, че още от началото на първия му мандат до в този момент „ приветствията “ на президента са назидателни и наподобяват по-скоро на погребално слово.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР