bTV Media Group е най-желаният работодател на медийния пазар в

...
bTV Media Group е най-желаният работодател на медийния пазар в
Коментари Харесай

bTV Media Group е най-желаният работодател на медийния пазар

bTV Media Group е най-желаният шеф на медийния пазар в България през 2020 година и е на 13 място измежду всички компании. Това сочи класацията Employer of Choice на ToTheTop Agency, в която влизат 100-те най-предпочитани от чиновниците работодатели у нас.

Медията продължава да усъвършенства позицията си, откакто през 2019 заема 33-то място в същата ранглиста. Основните критерии, по които чиновниците, анонимно са показали 100-те най-желани компании са: добра известност измежду клиентите, мощен и прочут бранд, висококачествени артикули и услуги; финансова стабилност; професионално образование и благоприятни условия за развиване.

В края на 2019 bTV Media Group бе отличена и с премията True Leaders за водеща компания измежду медиите, а по-рано същата година bTV за следващ път завоюва признанието на Superbrands Bulgaria за най-силна българска потребителска марка у нас

Снимка: bTV „ За да реализираме задачите, които са сложени пред индивида, екипа, отдела и компанията, би трябвало да работим с стимулирани и ангажирани хора, а това се реализира с отношение. “ Това показа в изявление за ladyzone.bg HR шефът на bTV Media Group Наташа Кумчева.

Още едно изследване сложи bTV отпред на медийния пазар по време на пандемията от ковид. Според проучване на „ Маркет линкс “ от края на март тази година, bTV е медиата, която се употребява с най-високо доверие и е най-предпочитан ТВ източник по тематиката COVID-19 в България. С въвеждането на изключително състояние, медийната група приложи строги ограничения за предотвратяване от болест и реорганизира работата и ресурсите си, с цел да отбрани здравето на своите чиновници, сътрудници и външни контакти и да даде превес на новините, настоящите излъчвания и изключителните студия и включвания в ефира.
Снимка: bTV
Employer of Choice е без значение изследване, което се организира един път годишно сред работещи експерти и визира техния определен шеф. Проучването се организира от четири години и дава на експертите нова позиция по отношение на работния пазар. Тази година в избирането на „ Най-желан работодател” са интервюирани близо 8000 души, работещи в цяла България.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР