bTV, като една от водещите медии в България, ще разчупи

...
bTV, като една от водещите медии в България, ще разчупи
Коментари Харесай

bTV въвежда иновативната система Holler в новините и актуалните предавания


bTV, като една от водещите медии в България, ще разчупи обичайния ефирен модел на еднопосочна връзка с аудиторията. Телевизията вкарва новаторска система, посредством която ще включи интензивно мнението на феновете по настоящите тематики и събития от деня, като се допитва до тях непосредствено от екрана.

Зрителите на bTV ще имат опция да се включват в ефира, като дават своето мнение и оценка, сканирайки непосредствено от тв приемника си специфичен QR код, ситуиран на видно място на екрана. Единственото, което би трябвало да създадат, е да отворят камерата на телефона си и да я насочат към него. След сканирането, той ще ги води автоматизирано до специфичната платформа Holler, в която ще могат да дадат своето мнение и оценка по най-горещите и обсъждани тематики от деня.

bTV показа новаторската система за пръв път в предаването „ Преди обед “, където още с първото гласоподаване за успеваемостта на преработването в България, генерира доста огромен интерес измежду феновете. Системата Holler ще бъде интегрирана и в останалите настоящи излъчвания на bTV, както и в централната емисия на bTV Новините.

Сега тя започва и в предаването „ Тази заран “.

„ Хората желаят тяхното мнение бъзе чуто и да изразят своето отношение по настоящите тематики и събития от деня. bTV дава неповторимата опция на феновете да споделят мнението си и да бъдат част от ефира на настоящите излъчвания и новините. Ние постоянно се стремим да държим жива връзката със феновете, а в този момент имаме изключителната опция да го създадем по новаторски метод и да проведем един разговор посредством силата на данните “, споделя Антон Хекимян – шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ на bTV.

Резултатите от анкетите нямат за цел да послужат за социологически изследвания, а да проследят зрителската настройка по избрана тематика. Holler подсигурява бистрота и цялостно сходство с Европейските наставления за отбрана на персоналните данни.

Holler е основана през 2017 година в Амстердам, Кралство Нидерландия. Две години по-късно печели второ място на един от панелите за иновация на най-голямото експо за нововъведения и започващи компании в Европа – „ ВиваТек “ Париж 2019. Компанията може да се похвали с клиенти като най-голямата застрахователна компания в Австрия, градския превоз на Лисабон, Португалската Държавна Железница, Община Амстердам и други.

Сред триумфите на компанията са и избирането ѝ от над 3000 други започващи компании за присъединяване в най-големия развъдник за нововъведения в Европа - Station F, Париж, от холдинга LVMH (Луй Вуйтон Мое Шандон), ръководен от най-богатия човек в Европа.

През 2021 Holler Live BV насочват бизнеса си и към България.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР