/bta.bgНалице сега е ясен избор между възможностите Великобритания да напусне

...
/bta.bgНалице сега е ясен избор между възможностите Великобритания да напусне
Коментари Харесай

Тереза Мей: Изборът сега е между излизане от ЕС със сделка или изобщо да няма Брекзит

/bta.bg

Налице в този момент е явен избор сред опциите Англия да напусне Европейския съюз със договорка или въобще да не го напусне, съобщи английският министър председател Тереза Мей, която се пробва да реализира компромис с опозиционната Лейбъристка партия, представена от английския в. " Обзървър ".
" Тъй като Народното събрание даде ясно да се разбере, че ще попречи на Англия да напусне без договорка, в този момент имаме безапелационен избор: да напуснем Европейски Съюз без съглашение или въобще да не напуснем ", сподели Мей довечера в финален, обезверен зов към законодателите да поддържат договорка, отбелязва вестникът.
Колкото по-дълго трае това, толкоз по-голям е рискът Обединеното кралство изобщо да не напусне, акцентира министър-председателката. Това ще значи да допуснем Брекзитът, за който гласоподаваха британците, да ни се изплъзне. Изключително значимо е да осъществим това, за което гласоподаваха хората, а с цел да го създадем, би трябвало да имаме договорка, добави тя.
Втори референдум за участието на Англия в Европейски Съюз би бил " извънредно изменничество ", написа в днешния брой на в. " Сънди телеграф " водачът на Камарата на общините Андреа Ледсъм, представена от Ройтерс.
" Това ще изисква дълго отсрочване, ще разпали разединяващите диспути, а и откакто Народното събрание до момента не съумява да приложи резултатите от първия, нямаме аргументи да считаме, че ще почете и тези от втория референдум ", означи тя.
" Виждането, което имахме за Брекзит, се изпарява, а нямаме време да го спасим ", предизвести Ледсъм.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Комента
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР