„БСП за България“ насочва всичките си усилия за по-сериозно присъствие

...
„БСП за България“ насочва всичките си усилия за по-сериозно присъствие
Коментари Харесай

Ген. Кольо Милев: Хората искат сега, на момента държавата да им помогне в кризата

„ Българска социалистическа партия за България “ насочва всичките си старания за по-сериозно наличие в идващия парламент, което да способства за диалогичността, която имаме и сериозността като партия, с цел да може да се сформира държавно управление, с цел да може да се вземат решение проблемите на хората “, означи ген. Кольо Милев – лидер на листата с претенденти за народни представители от „ Българска социалистическа партия за България “ от Търговище в предаването „ Актуално от деня “ по БСТВ.

„ На първо място ние слагаме бюджета за идната година. Като парламентарна група през последните години постоянно сме представяли различен бюджет “, напомни генералът.

„ Хората желаят в този момент, на момента страната да им помогне в тази рецесия – освен коронавирус рецесия, а енергийна и политическа. Затова ние предлагаме незабавни ограничения, които страната би трябвало да извърши. На всяко семейство, което има проблеми с заплащането на тока, водата, парното да се дават 200 киловата до края на март, те да се поемат от страната. 6 500 лв. за второ и трето дете на родител, работещ през последните 24 месеца, опрощаване на налозите на родител с 550 лв. за всяко дете “, разясни ген. Милев.

„ Ще внесем още веднъж преизчисляване на пенсиите към средноосигурителния приход за 2018 година, както и медикаментите за деца до 14 години да са безвъзмездни. Намаляване на Данък добавена стойност от 20 на 9% за главните храни. Ние заставаме зад тези ограничения – те са нужни в този момент, незабавно за жителите на България “, безапелационен е социалистът.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР