БСП все още има бележки по проекта на управленска програма

...
БСП все още има бележки по проекта на управленска програма
Коментари Харесай

БСП все още има бележки по управленската програма и ще проведе нов разговор с Асен Василев

БСП към момента има бележки по плана на управническа стратегия и ще организира нов диалог с Асен Василев, заяви водачът на партията Корнелия Нинова. Тя изрази вяра бележките да бъдат конкретизирани до края на деня и крайният вид на програмата да бъде разгласен публично.

" Държим на това да влезе в програмата - безвъзмездни медикаменти за деца до 14 години. Нещо, което в първичния вид имаше поддръжка. Радваме се, да вземем за пример, че е признато нашето предложение за безвъзмездни учебници на деца от 1-ви до 12-и клас ", добави Корнелия Нинова.

Нинова препрати към мандатоносителя отговора на въпроса дали кабинет с министър председател Асен Василев ще събере парламентарна поддръжка и замълча след питането дали наличието на Кирил Петков в новия състав на държавното управление е " алена линия " за Българска социалистическа партия.

По-рано Христо Иванов от " Демократична България " съобщи, че от неговата група нямат съществени бележки по програмата. Той прикани за разговор с парламентарната група на " ИТН ", с цел да се обезпечи поддръжка за държавно управление с мандата на " Продължаваме промяната ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР