БСП връща неизпълнен третия мандат за съставяне на правителство. Това

...
БСП връща неизпълнен третия мандат за съставяне на правителство. Това
Коментари Харесай

БСП връща мандата неизпълнен във вторник

БСП връща несбъднат третия мандат за сформиране на държавно управление. Това ще стане на 24 януари, вторник, в 10.00 часа на " Дондуков " 2, където Румен Радев ще одобри представители на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България ", на която бе предоставено да уточни претендент за министър-председател, оповестиха от прессекретариата на президента.
 
" Обсъдихме извършените през днешния ден диалози. Обсъдихме вероятните стъпки оттук насетне и взехме решение - връщаме третия мандат на президента ". Това съобщи на брифинг ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. По думите ѝ партията остава отворена за всички за диалози, които са значими за България и българския народ.
 
" Проведохме взаимно съвещание на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и на парламентарната група. Както знаете, получихме третия мандат. Отнасяме се извънредно съществено към тази задача. Изведохме най-важните цели за България и за българския народ в тези рецесии в четири точки. Това са цели, които съществуват в стратегиите и желанията на всички партии, т.е. търсихме това, което да ни сплоти, а не това, което ни разделя ", уточни Нинова.
 
На въпрос по какъв начин ще разяснява думите на Асен Василев и Христо Иванов, че са съзрели коалиция сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ, Нинова съобщи: " Ние съзряхме такава сред тях и ГЕРБ и я нарекохме " коалиция на войната ". " Не одобряваме етикети ", безапелационна е тя.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР