БСП внася вота на недоверие към правителството в сряда, заяви

...
БСП внася вота на недоверие към правителството в сряда, заяви
Коментари Харесай

Опозицията внася вота на недоверие в сряда

БСП внася вота на съмнение към държавното управление в сряда, съобщи в предаването "Седмицата " по Дарик депутатът от левицата Иван Иванов. Социалистите оповестиха тази седмица желанието си да желаят избор на съмнение към кабинета в областта на сигурността. „ Случващото се в страната не би трябвало да се прикрива, като с заслон, от европредседателството. То не би трябвало да е прахуляк в очите на хората за неуспехите на ръководството, които не са малко. Един от най-проблемните браншове у нас е „ Сигурност”, безапелационен бе Иван Иванов.

Българска социалистическа партия отново внася избор на съмнение, държавното управление не подсигурило сигурност

Българска социалистическа партия желае държавното управление да си върви, ГЕРБ: дайте причини

Депутатът напомни, че признатият по времето на Пламен Орешарски нов закон за Министерство на вътрешните работи е преработен след това 19 пъти, само че все пак работи. „ Ние обявихме, че това е наша самодейност и вотът ще бъде импортиран с подписите на народните представители от Българска социалистическа партия. Аз съм сигурен, че Цветан Цветанов ще бъде сюрпризиран от поддръжката, която ще получим на вота”, добави той.

„ Българска социалистическа партия постоянно е подкрепяла разговора сред България и Македония. Убедени сме, че би трябвало да се стигне до развръзка в договарянията сред Ципрас и Заев. Името Северна Македония съдържа в себе си географско разбиране. Ако това име остане, България би трябвало да има ясна и безапелационна позиция за гаранции против териториални претенции”, разяснява Иванов въпроса с името на Македония.

Народният представител съобщи, че левицата има доста положително отношение към законопроекта за хората с увреждания, импортиран от омбудсмана Мая Манолова.

Във вторник Българска социалистическа партия съобщи на брифинг, че внася избор на съмнение против държавното управление поради политиката му в бранш „ Сигурност “.

Решението е било взето на взаимно съвещание на Изпълнителното бюро и управлението на партията, а вотът ще бъде импортиран независимо от Българска социалистическа партия.

„ Правителството е некомпетентно да подсигурява сигурността на жителите в България “, аргументира се националният представител Драгомир Стойнев.

Въпреки, че ще внесат вота независимо, от Българска социалистическа партия се надяват той да бъде сполучлив.

Депутатите в изострен спор за вота на съмнение, Борисов не пристигна

Българска социалистическа партия внасят вота сами, в Движение за права и свободи сюрпризирани

Българска социалистическа партия: Протести, митинги. ГЕРБ: Европредседателство

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР