БСП вероятно ще подкрепи предложението на ИТН за правителство, а

...
БСП вероятно ще подкрепи предложението на ИТН за правителство, а
Коментари Харесай

Иван Гарелов: Ще има такова правителство с помощта на БСП

БСП евентуално ще поддържа предлагането на Има Такъв Народ за държавно управление, а „ Демократична България “ ще играят контра, предвижда журналистът Иван Гарелов, който разяснява идните основни срещи с трите политически сили, от които партията на Слави Трифонов чака поддръжка.

„ Българска социалистическа партия евентуално ще поддържа държавното управление, като те упорстват да има документално съглашение с Има Такъв Народ, само че това ще си остане като благопожелание “, сподели Иван Гарелов. По думите му „ Демократична България “ е доста евентуално да играят контра и да не поддържат държавното управление, тъй като не се опасяват от нови избори. „ Те знаят, че тяхното въздействие още ще се разшири. Така, че би трябвало да бъдат изключени от тези, които ще поддържат държавното управление “, уточни Гарелов.
 ИТН показва проектокабинета си на трите партии " ИТН " показва проектокабинета си на трите партии
„ ИТН “ ще организира основни диалози в Народното събрание с три политически сили, на които ще показа конструкция...

„ Що се отнася до „ Изправи се БГ!Ние идваме! “ там няма единно мнение, само че мисля, че ще поддържат предлагането за държавно управление, с ангажимента като при Българска социалистическа партия, че е по-добре да има документално съглашение “, счита още журналистът.

„ Движение за права и свободи направи няколко завоя, които се дефинират от отношението на протестните партии към придвижването. Те евентуално ще преминат към тактиката като при Орешарски. Няма напълно и намерено да поддържат това държавно управление, което ще бъде препоръчано, само че по обособени хрумвания и закони могат да вземат такава позиция, каквато считат, че им е забавна и да обхванат в самото държавно управление “, означи Иван Гарелов по БТВ.

Според него дали ще има поддръжка за държавно управление, зависи и от държанието на партия ГЕРБ.

„ Трите партии, които се назовават протестни, имат разнообразни ползи и самочуствие, до момента в който „ ИТН “ са със самочуствието, че са спечелили изборите и то два пъти под ред. „ Демократична България “ имат самочуствието, че имат най- огромен политически опит, което е правилно. Направиха доста мощна акция и имат ясни и декларирани политически хрумвания за развиването на страната. Те са с упоритостта непрекъснато тяхното въздействие да нараства, да бъдат център към, който да се групира десницата в България. Третата група – Отровното трио, имат претенциите, че бяха най-активни по време на митинга “, уточни още Иван Гарелов.
 ИТН изпрати покана до останалите партии...пълна с неточности (СНИМКА) " ИТН " изпрати покана до останалите партии...пълна с неточности (СНИМКА)
Очакваната покана за представянето на структурата и състава на Министерския съвет от страна на „ ИТН “ бе получен...

Според него разлики има и в визиите за това към какво се стремим. „ Дали да унищожаваме Бойковщината, дали битката с корупцията би трябвало да стигне до някакъв цялостен край или едно по-умерено развиване “, разяснява той.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР