БСП успешно разширява обединението на леви, центристки и патриотични формации.

...
БСП успешно разширява обединението на леви, центристки и патриотични формации.
Коментари Харесай

БСП разширява съюза на леви, центристки и патриотични формации

" Българска социалистическа партия сполучливо уголемява обединяването на леви, центристки и патриотични обединения. В общата мрежа от съидейници се включиха от Национална движение „Симеон Втори", като форматът остава отворен. " Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
Тя напомни, че социалистите предизвикаха съюза на партии съидейници в тази част на политическото пространство след сполучливо партньорство и присъединяване в локалните избори и положителните резултати.
" Формациите съидейници се събрахме на полемика по бюджета за 2024 година Те дадоха кардиналната си поддръжка за позицията на Българска социалистическа партия да не гласоподава на първо четене финансовия проект на страната за следващата година и добра оценка за предложенията ни, както в обществения пакет, по този начин и в интерес на българската стопанска система и на жителите, които ще бъдат импортирани в Народно събрание от името на обединяването ", разясни Нинова.
" На идната ни среща ще бъдат разисквани препоръчаните промени в Конституцията. Ще поканим депутати, взели участие в правенето и подписването на главния закон, както и одобрени конституционалисти ", заяви Нинова.
Ветото на президента Румен Радев върху съглашението за даване на бронирана техника на Украйна е вярно и ние ще го подкрепим, разгласи тя.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР