БСП сме категорични и не си променяме позициите – този

...
БСП сме категорични и не си променяме позициите – този
Коментари Харесай

БСП оставаме категорични: Този парламент е изчерпан

„ Българска социалистическа партия сме безапелационни и не си променяме позициите – този парламент е привършен, няма опция за трайно болшинство и държавно управление. Така че, в случай че мандатът пристигна при нас – ще го върнем незабавно. Няма да участваме в диалози за  втория и третия мандат “.
Това съобщи през днешния ден пред медиите в коридорите на Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
В отговор на въпросите за това какво ще се случи през днешния ден, тя добави: „ И от Политическа партия всичко може да се чака – ще забележим през днешния ден, само че е рационално да връщат бързо мандата “.
„ Ние сме за избори 2 в 1 по няколко аргументи: Първо, с цел да не се харчат ненужно пари в тази рецесия за два избора. Второ, би била по-висока изборната интензивност, което е значимо за легитимацията на институциите. Защото виждате, че непрекъснато пада изборната интензивност в последните избори – това е доста неприятен знак за отчуждаване на обществото и българските жители от политиката “, разяснява Корнелия Нинова.
„ Водим диалози с десетки леви придвижвания и партии - и през вчерашния ден имахме такова събитие в Пловдив, вършим го и в цялата страна, може би скоро ще създадем такова национално заседание “, заяви водачът на Българска социалистическа партия в отговор на въпроса способна ли е Българска социалистическа партия да сплоти лявото пространство.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР