БСП ще загубят безапелационно и двата вота – Господ на

...
БСП ще загубят безапелационно и двата вота – Господ на
Коментари Харесай

Спас Гърневски към Нинова: Господ на бодлива крава рога не дава

БСП ще изгубят безапелационно и двата вота – Господ на бодлива крава рога не дава, тъй като суверенът глас наново няма да даде на партия, която за международно го краде. Това сподели националният представител от ПГ на ГЕРБ Спас Гърневски по време на дебатите по отчета на Антикорупционния орган за 2018 година

Той обърна внимание, че тази година предстоят два избора, при които ще бъдат пречупени упоритостите на Българска социалистическа партия да докопат властта през задния вход на демокрацията. Ще изгубят безапелационно и двата вота. Единият е след Великден. Както споделя народът, когато си имаш шанс, и на Великден пердах ядеш. Вторият е преди Коледа. Вече 10 години губите избори, другарко Нинова, не разбрахте ли, че Господ на бодлива крава рога не дава, уточни Гърневски.

По думите му в България има мощен и работещ закон изключително след поправката за гражданската конфискация, професионален и стимулиран състав на КПКОНПИ, отлична организация на активността. Не на по следно място чудесно взаимоотношение сред парламентарната комисия и КПКОНПИ. Гърневски обърна внимание, че единствена Българска социалистическа партия не е подкрепила Антикорупционния закон, а по-късно президентът е наложил несъгласие. След това имаше опити за елиминиране на гражданската конфискация при възможна оправдателна присада. Защо е главният въпрос? Защото тези, които саботираха закона чудесно знаят кои могат да попаднат като по-едрите риби под действието на този закон. Едногодишната активност на комисията сподели това, сподели още Гърневски.

Г-жа Нинова непрестанно и през днешния ден внушава по малките екрани и медии по какъв начин сега ръководещи и хората в тази зала в споразумение дават национално благосъстояние и единственото, което дава за образец идната концесия на летище София. Явно тя не може да разбере, че концесията на летище "София " не е просто плячкосване на национално благосъстояние, а е единствената опция това национално благосъстояние да бъде развито, акцентира още Спас Гърневски, представен от "Фокус ".

Той уточни, че е станала кражба на века в Пловдив по време на ръководството на Българска социалистическа партия, когато заместник-министър на стопанската система и ръководител на борда на Пловдивския панаир е Корнелия Нинова. Тя, която моли за възобновление на системата и за правдивост. Да, тя изразително мълчи за тази кражба на века в Пловдив, тъй като няма какво да каже. Изразително мълчи и за аферата с "Техноимпекс ". Скоро ще би трябвало да отговори къде са архивите на "Техноимпекс ", тъй като тези дни към Народното събрание идват хора, които са работили там. Идват тези отрудени хора и питат къде е този списък, тъй като не могат да се пенсионират, съобщи още Гърневски и попита къде е взела труда им и за какво ги лишава от пенсии, живот и от самун.

Депутатът от ГЕРБ обърна внимание, че тези дни са излезли още данни от Комисията по досиетата за банковите банкрути. Няма празно, било е грабене като за международно, сподели още Спас Гърневски. Според него, в случай че се върне една трета от това, което е разграбено през днешния ден, пенсиите ще бъдат три пъти по-високи наред със заплатите. Той обърна внимание на случая в село Марково. Най-старата старица е на 35 години и всички други са два пъти по-млади от Корнелия Нинова. Там се взима по четири лв. на подготовка от всеки, несъмнено, че не са издавали бележки. 25 индивида, два пъти седмично по 4 лева, са 200 лева на седмица, четири пъти в месеца – 800 лева За годината стават 8000 лева, разяснява още Гърневски. Той разкритикува Нинова, че е обвинила кмета на ГЕРБ. Гърневски уточни, че Нинова не е чела закона, защото читалищата не се ръководят от кмета. Гърневски обърна внимание, че ръководителят и секретарят на читалището в Марково са от Българска социалистическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР