БСП ще внесе вот на недоверие към правителството на Бойко

...
БСП ще внесе вот на недоверие към правителството на Бойко
Коментари Харесай

БСП внася вот на недоверие за сигурността

БСП ще внесе избор на съмнение към държавното управление на Бойко Борисов по тематика " Сигурност ". Това е решено на взаимно съвещание на изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и на управлението на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ", заяви заместник-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Драгомир Стойнев, представен от Българска социалистическа партия.

Този избор ще бъде импортиран независимо и се надяваме на триумф, добави Стойнев.

Според Българска социалистическа партия държавното управление е некомпетентно да подсигурява сигурността на жителите. " Надали ще има някой от българското общество, който да бъде сюрпризиран от сходен избор съмнение ", сподели Стойнев. Той добави, че това, което се случва освен през последните дни, само че и през последните месеци, към този момент минава всевъзможни граници. " Хората не се усещат сигурни в личната си страна. " " Хората смятат, че повече не може да се живее в страна, в която се разстрелват данъчни инспектори, където предприемачи от Велико Търново намират своята гибел в центъра на София. През летище София влизат жители, които изобщо не са и проверявани ", разяснява Стойнев. Той напомни и случая в Ботевград, при който избягалият от централния софийски затвор Владимир Пелов бе погубен при престрелка.

Стойнев сподели още, че Българска социалистическа партия желаят оставката и на вътрешния министър Валентин Радев, който " към този момент си е отишъл, защото и никой не го вземал на съществено "

Това е вторият избор на съмнение, импортиран от Българска социалистическа партия, за третият кабинет на Бойко Борисов. Предишният беше за неуспех на политиката за битка с корупцията и бе гласуван на 25 януари. Той бе подсилен от Движение за права и свободи.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР